Netsensei

Much Ado About Nothing

Dork Universalis

Kijk, kijk! Vriend K. heeft de sprong gewaagd en is zelf met een blogje begonnen om zijn cartoons aan de m/v te brengen. K. en ik gaan way back terug. Ergens in de mistige tijden dat we samen een basisschool in het Brugse deelden. Nu heeft hij altijd al een gestoord kantje gehad. Kruid dit met een sterk gevoel voor donkere humor en gooi daar nog eens wat tekentalent over, stevig roeren, 26 jaar laten sudderen en je krijgt Dork Universalis!

Tidbit van zijn website:

K’s sad life starts in 1981. Being horribly disfigured, he is locked away in a reinforced concrete basement, which he can only leave occasionally to perform hideous acts in a freakshow. To make his life a little happier, he’s given some crayons, paper and a chemistry playset, which explains K.’s affinity with drawing cartoons and chemistry. After eighteen years, K.manages to escape thanks to a novel plastic explosive, made with the ingredients of his chemistry playset. He successfully studies chemistry at Ghent University, where he works now as an assistant. Since the death of his old friend Eddie the cockroach, K. has no friends left and decides to spend his spare time on drawing cartoons…

Zeg nu zelf: dat kan niet mislopen. En nog eentje speciaal voor de Googlebot