Netsensei

Much Ado About Nothing

Bellewaerde

Mjamja, paar daagjes verlof genomen tussendoor.

Gisteren een dagje Bellewaerde met B., B., B., J., J., G. en X. Ah, Bellewaerde, dat is nostalgie. Dat brengt mij meteen terug naar de tijd van de schoolreizen. Toen wij met ganser busladingen werden gedropt voor een middagje vertier na een educatieve ochtend ergens in Flanders Fields. Bellewaerde, da’s de wildwaterbaan, de spash en de Boemerang. Vroeger toch, want vandaag is er daar nog zoveel meer schoons te doen en te beleven: de Screaming Eagle, de Volador, de 4D cinema, Los Piratas, etc. En dat Frank voor gisteren slecht weer voorspelde speelde alleen in onze kaarten: niet tevéél volk en een zalige niet-te-warm-niet-te-koude buitentemperatuur. Ideaal dus. En nat dat ik ben geweest, en gejeund dak mij heb! Jaja, goed weer bestel je!

Bellewaerde