Netsensei

Much Ado About Nothing

Opgeruimd staat netjes

Een dagje vrijaf. Ik heb mij gebezigd met het opruimen van de linkerachterhoek in mijn kamer. Dat was de laatste jaren zo’n beetje een overwoekerd domein van allerlei junk, magazines, papieren, computeronderdelen,… geworden. In oude legendes was er zelfs sprake van dat er een linoleum vloer zou liggen. En er zouden ook een stoel (Poang, Ikea!) en een tafeltje staan!

Met stofzuiger, stofdoek en Freddy Mercury op de achtergrond trok ik vandaag dan maar ten strijde. Het resultaat is een zee van ruimte. Er bekroop mij zelfs een gevoel van agorafobie toen ik even achteruit stapte om mijn werk te bewonderen!

Eentje die ik jullie niet wilde onthouden: sinds jaren en dag ben ik geabonneerd op PcGamePlay. (Ja, ik ben een beetje gamer als ik wat tijd heb) En dat gaat zo’n beetje terug tot 1996. Het gevolg is dat ik hier nu achter mij een aardige stapel magazines heb staan die dik een meter hoog is. Toen ik aan het stapelen was bekroop mij een gevoel van nostalgie toen ik de reviews van al die oude klassiekers (Baldur’s Gate, Half-Life, Command & Conquer: Red Alert, Tombraider (the original!),… de revue liet passeren. Aan de andere kant voelt het wel wat confronterend aan: 10 jaar onafgebroken maandelijks een blinkend boekske in de bus!

Too Much PCGamePlays

O ja: good luck wie toevallig ooit eens de onderste editie wil lenen.

Straks even bezoek en daarna het eerste pokeravondje van 2008. Hoezee!