30 minuten

Zoveel tijd had ik nodig om op te halen:

 • Bewijs van goed gedrag en zeden
 • Attest samenstelling gezin

Added bonus:

 • Gotan Project – Gotan Project La Revencha Del Tango
 • Gotan Project – Lunatico

15 euro voor beide albums in de Bilbo. Vragen loont want in de rekken vond ik ze niet terug.

Opgemerkt: wie ooit de binnenkant van het politiecommisariaat aan de Hauwerstraat in Brugge mag aanschouwen, waant zich zo vijfentwintig jaar terug. Een afstandse lift met grote plastic knoppen waaronder gloeilampjes schuilgaan, een trappenhal waar gaten in de plaaster provisoir werden geplamuurd en afgeleefde krappe kantoren waar personeelsleden verborgen zitten achter huizenhoge stapels dossiers. Het enige andere gebouw dat een beetje qua sfeer in de buurt komt is het VRT gebouw aan de Reyerslaan.

8 replies

 • Waaaaargh, Gotan! Een man met smaak 😉
  Eerst album ken ik eigenlijk niet :s Heb dat mixalbum, La Revancha del Tango en Lunatico liggen, dacht dat dat alles was ?!?
  Van proxis.be 🙂

 • Matthias

  16 augustus 2007 at 12:36 pm

  Ach ja, nu zie ik het: la revancha del tango is’t! De titel staat op de achterkant van de cover. Goe bezig!

 • werk gevonden?

 • Een man met smaak, inderdaad. Gotan live op Cactus in Brugge gezien, nadien ook ‘La Revancha del Tango’ aangeschaft. Tof spul!

 • Zeg, vinde nu ook niet dat den Bilbo leeg aan het raken is. Ze hebben er meestal nog altijd wat ik zoek, maar ik zie daar cd’s buitenvliegen alsof ze een wespennest tegen de grond gooien en echt aanvullen doen ze niet.

  Anyway, Gotan is goed! Al hou ik er niet van op een festival, probeer Gotan eens bij lekker eten en een goei fles wijn… en dan wat achterover hangen… ahhhhh

 • ^_^
  Lunatico vind ik persoonlijk net iets beter dan La Revancha, iets vernieuwender nog.
  Wou gaan naar Cactus maar niet geraakt 🙁

  Momenteel “Velvet Lounge”, een dubbelcd die ik ooit es bij StuBru gewonnen heb in de player, ook fijne schijft. Was best grappig: zit je rond 2u ’s nachts te werken, hoor je plots op de radio dat er een cd te winnen valt als je mailt naar een adres, je hebt er geen idee van welke cd of welk genre, mailt direct en volgende dag krijg je bericht dat je ‘em in je bus mag verwachten ^_^

 • Matthias

  16 augustus 2007 at 5:43 pm

  Hehe. Zou ik inderdaad ook meer moeten doen. Luisteren, mailen en misschien iets winnen! Wel, ik ga mijn schijfjes maandag meenemen naar A’pen.

  Ideale muziek voor op het werk als ik het ’s avonds laat maak en alleen op de verdieping ben. 🙂

 • Lunatico vind ik persoonlijk ook nog iets beter dan revancha. Meer variatie en samenwerkingen en zo. Dat remixalbum is trouwens ook de moeite.

Commentaar is gesloten