Netsensei

Much Ado About Nothing

30 minuten

Zoveel tijd had ik nodig om op te halen:

  • Bewijs van goed gedrag en zeden
  • Attest samenstelling gezin

Added bonus:

  • Gotan Project – Gotan Project La Revencha Del Tango
  • Gotan Project – Lunatico

15 euro voor beide albums in de Bilbo. Vragen loont want in de rekken vond ik ze niet terug.

Opgemerkt: wie ooit de binnenkant van het politiecommisariaat aan de Hauwerstraat in Brugge mag aanschouwen, waant zich zo vijfentwintig jaar terug. Een afstandse lift met grote plastic knoppen waaronder gloeilampjes schuilgaan, een trappenhal waar gaten in de plaaster provisoir werden geplamuurd en afgeleefde krappe kantoren waar personeelsleden verborgen zitten achter huizenhoge stapels dossiers. Het enige andere gebouw dat een beetje qua sfeer in de buurt komt is het VRT gebouw aan de Reyerslaan.