Netsensei

Much Ado About Nothing

West-Vlaamse visie op de wereld

… vanmiddag aan tafel.

Wateroverlast in de Westhoek? Helemaal niet! De media vertekenen dat weer allemaal eens hé. Dat is daar traditie om van tijd tot tijd de IJzervallei eens onder water te zetten. Kwestie van gereed te zijn als Den Duits de matinee op zaterdag maar niks vind en besluit nog eens binnen te vallen.

O ja, in tegenstelling tot elders beoordelen wij de kwaliteit van de maaltijd vooral op het aantal keer dat ze nog zijn rond gekomen. Of beter, dat je zelf mag bijpakken of dat er jou extra wordt aangeboden. Belangrijke parameter om de kwaliteit van onder andere familiefeesten mee te beoordelen, trouwens! Niks zo erg als een familiaal etentje waar men hoop en al slechts twee keer rond komt. Da’s zelfs basis genoeg voor jarenlange vetes! U bent gewaarschuwd.

Met dank aan collega’s F. en S.