Netsensei

Much Ado About Nothing

Langharig werkschuw tuig

Oké, laat dat werkschuw maar vallen. Ik zit al de ganse week te brielen met Excel (help!), procesmodellen en allerlei andere cijfertjes. Maar dat ik drrrringend naar de kapper moest, dat stond buiten kijf.

Kijk, ik heb het niet zo op lang haar. Beter gezegd, mijn eigen haar. Zeker als het lang is. Dat kruipt in mijn oren, voor mijn ogen, valt uit waar het niet moet uitvallen en wordt bovendien extreem snel vettig. Om nog maar te zwijgen van het gedoe om het ’s ochtends in de plooi te krijgen. Elke dag is momenteel een bad hair day bij mij. En gel is al helemaal niet aan mij besteed. Een propere, korte én bedwingbare snit, daar ga ik dus voor!

Nochtans, als ik mij schat mag geloven, dan ben ik beter lang dan kort. Ik gun haar het voordeel van de twijfel. Oordeelt u zelf maar…

{democracy:2}

Lang haar

Kort haar