Coiffure

Help! Ik was dus van plan om deze week even bij mijn kapper binnen te steken. Reeds 2 decennia ga ik om de zoveel weken bij dezelfde coiffeur voor een eenvoudige coupe casserolle. Alleen, sinds ik in Antwerpen resideer ben ik verplicht om ’s zaterdags een gaatje in de planning te voorzien voor een kappersbeurt. Niet eenvoudig want de zaak durft al eens afgeladen te zitten. Zoals nu. Een week voor Pasen. En ik had het kunnen weten.

Het gevolg is dat mijn manen vrij lang aan het worden zijn en hier en daar toch eens mogen worden bijgetrimd. Liefst deze week.

Ik zoek dus een (heren)kapper in Antwerpen. Iemand die mij er een goede kan aanraden? (Hermaaaaan!)

Ik vraag eigenlijk niet veel: kort, proper en vooral makkelijk te onderhouden. Niet dat het nu coupe militaire of zo moet zijn. Maar ingewikkelde constructies die elke morgen een uur onderhoud met brushing, gels en watnogallemaal vragen, daar moet je bij mij niet mee afkomen.

Ik sta open voor suggesties…

4 replies

  • Als ik al eens naar de kapper ga, dan is dat in de St. Katelijnevest bij Difference. Niet goedkoop, maar wel complete en goede service.

  • De Wakko knipt je haar voor +/- 20 euro:

    http://blog.hermanhorsten.be/2008/01/03/wakko/

    En anders moet je eens gaan kijken bij een van die Turkse kappers in de buurt van de Brederodestraat.

  • De tondeuse doet ‘r werk verschrikkelijk goed sinds 1997. Haar van 6mm (sinds vorige week 3 mm, door een accidentje šŸ™‚ ) vergt zĆ©Ć©r weinig onderhoud en ligt nooit in de war!
    Maar dat is de coupe militaire die je juist niet wilt zeker?

  • neem een foto mee waarop je haar pas gekipt is (als je dat hebt natuurlijk) zo weten ze direct wat je wil en sta je niet voor verassingen

Commentaar is gesloten