Netsensei

Much Ado About Nothing

Coiffure

Help! Ik was dus van plan om deze week even bij mijn kapper binnen te steken. Reeds 2 decennia ga ik om de zoveel weken bij dezelfde coiffeur voor een eenvoudige coupe casserolle. Alleen, sinds ik in Antwerpen resideer ben ik verplicht om ’s zaterdags een gaatje in de planning te voorzien voor een kappersbeurt. Niet eenvoudig want de zaak durft al eens afgeladen te zitten. Zoals nu. Een week voor Pasen. En ik had het kunnen weten.

Het gevolg is dat mijn manen vrij lang aan het worden zijn en hier en daar toch eens mogen worden bijgetrimd. Liefst deze week.

Ik zoek dus een (heren)kapper in Antwerpen. Iemand die mij er een goede kan aanraden? (Hermaaaaan!)

Ik vraag eigenlijk niet veel: kort, proper en vooral makkelijk te onderhouden. Niet dat het nu coupe militaire of zo moet zijn. Maar ingewikkelde constructies die elke morgen een uur onderhoud met brushing, gels en watnogallemaal vragen, daar moet je bij mij niet mee afkomen.

Ik sta open voor suggesties…