Miss Belgian Beauty

Kijk! Wat lezen we hier en daar? Anne-Marie Ilie is Miss Belgian Beauty 2007 geworden! De mannen van Asfaltkonijn hebben dat met hun fotoshoot door Pietel toch weer goed gezien! Gefeliciteerd!

Miss verkiezingen zijn niet bepaald mijn ding. Al was het maar omdat VT4 in het voetspoor van de kandidates beeldmateriaal uitzendt dat niet bepaald tot eer van het deelnemersveld strekt.

En toch, persoonlijk vind ik dat dit een Miss is die er best wel mag wezen. ’t Is eens geen blondine waarvan je kan vermoeden dat ze in serie worden geproduceerd. Eens benieuwd wat dat het komende jaar gaat geven.

Kudos!

4 replies

  • Echt prachtig gewoon! Zalige zet van Asfalt en Pietel en een heel schoon miss!

  • tis een schoon keun!

  • Eindelijk eens geen dom wicht dat “iets in de media” wil doen. Nee, het meiske was N-VA-kandidate bij de gemeenteraadsverkiezingen en heeft diplomatieke ambities. Wel dat is nu eens een vrouw waar ik nu eens geen nee zou tegen kunnen zeggen. Een knappe vrouw die niet op haar mond is gevallen, iets van politiek kent en dan ook nog van de juiste kleur!

  • Wow, Tom, dat had ge niet mogen zeggen. Nu begint ze mij pas te intrigeren, wat niet gezegd kan worden van andere missen šŸ˜‰

Commentaar is gesloten