Netsensei

Much Ado About Nothing

Het mooiste moment

Tjah, wat zeg je daar dan op?

Dat het allemaal helemaal niet vanzelfsprekend is. Dat er na die eerste initiële roze wolken nog een hele weg te gaan is. En toch vind ik haar na vier jaar nog altijd méér dan moeite waard. Elke week weer wordt mij dat duidelijk. Het mooiste moment in mijn week is wanneer ik terug naar huis keer en haar daar eindelijk terug zie. Op dat moment is zij het enige wat voor mij belangrijk is en moeten alle ideeën en intiatieven die ik nog zou willen realiseren, wijken in mijn razend drukke leven leven om plaats voor haar te kunnen maken.

Enfin, jullie kennen dat wel: het moment waarop de wereld even stilstaat omdat je elkaar terug hebt gevonden. Als er ergens een moment is dat voor mij het mooiste is en dat ik koester, dan is het dat wel.