Netsensei

Much Ado About Nothing

… en rust!

Okay. Dit weekend was er eentje om tot rust te komen. Ik heb vrij letterlijk niets nuttig gedaan. En proberen ook niet aan het todo-lijstje te denken: werk, mollom, opruimen, e-mail afwerken, foto’s verwerken,… Of toch proberen zoveel mogelijk met mijn fikken ervan af te blijven.

Het resultaat is dat ik in plaats van ongedurig op de F5 knop op facebook, google reader en twitter te rammen, eindelijk eens tijd had om andere – ontspannende – dingen te doen. Zoals zaterdagmiddag alle reisbureau’s in Brugge aflopen. Kameraad Twanne en ik willen eind oktober immers een roadtrip door Canada doen. En dat betekent nu voorbereiden. En ja, reisbrochures bekijken, huurauto’s selecteren, nadenken over wat we willen zien,… is eigenlijk best wel ontspannend.

Natuurlijk heb ik ook andere dingen gedaan. Genoten van een stevige Guinness, gebowled, onnozele maar toch ook wel heel erg leuke scoutsspelletjes doen, eindeloos Team Fortress 2 spelen met broer E. en kameraad Alex, lezen, muziekjes luisteren, bedenken dat Janis Joplin onontbeerlijk is voor je collectie, paar episodes van Firefly bekijken, wat lummelen, spelen met de katten,…

En hoe ik mij nu voel? Al een stuk beter! Laten we het wel nog wat rustig aan doen de komende weken om tegen 16 juni helemaal klaar te zijn.