Gent blogt jarig

Haroe Brova! Gent.blogt is één jaar oud! Proficiat mannen! De Standaard levert alvast een uitgebreide bijdrage.

Overigens merk ik dat mijn eigen blogleesgehalte in een serieuze dip zit. Te weinig tijd is zo’n beetje mijn excuus. Soms is het ook zo’n beetje een sleur om na de uren nog eens een ganse avond een kleine honderd RSS feeds door te nemen. En dat is natuurlijk óók niet goed. Hebt u dat soms ook? Een weblogindigestie? Ik hoop dat het computerdieet van de komende week wat helpt!

One reply

  • Yup, ’t is bij mij ondertussen ook al een tijdje geleden dat ik Gent Blogt en andere blogs gelezen heb. Mijn RSS-reader geeft meer dan 1000 ongelezen berichten aan. Normaal werp ik elke dag wel snel een blik op Planet UGent, waarmee je ook al snel een en ander gelezen hebt 🙂

Commentaar is gesloten