Zomer aan zee?

Een weekendje aan zee is altijd wel leuk. Dus trokken we gisteren in de vooravond richting Oostende om er de zondag door te brengen. Maar dat was dan buiten het weer gerekend. Zaterdagavond waren we zo rond zevenen nog aan het zwemmen (het water had een gezellige 22 graden schijnt het) maar zondag was het andere koek: regen, grijs weer en véél wind. Niet aangenaam want we hadden er ons totaal niet op voorbereid. Occasioneel een bui en veel opklaringen: dat wel, maar geen aanhoudende miezelregen en rukwinden.

Nu ja, dan maar wat foto’s maken tijdens een korte, kletsnatte strandwandeling, TV kijken, shoppen in de namiddag en de avond afsluiten met een – overigens afgrijselijk harde – pizza in een pizzeria ergens in Oostende.

sunset over oostende
skyline of oostende

3 replies

  • Ola, die bovenste foto is er eentje om in te kaderen! Schoon, heel schoon..

  • Matthias

    31 juli 2006 at 9:54 am

    Danke, danke! Ik vind foto twee redelijk geslaagd. Ik trek immers nauwelijks in zwart/wit. Ik moet zeggen: het resultaat mag er zijn en Michel Hendricks heeft gelijk: het is een héél andere manier van denken.

  • Foto 1 is heel mooi. Ik heb hem alvast op mijn bureaublad geplaatst.

    West-Vlaanderen kan toch schoon zijn hé.

Commentaar is gesloten