Netsensei

Much Ado About Nothing

Miraculeus

Hoezee! Hip, hip Huzzah! Etc.

In een pure wanhoopsdaad ben ik gisterenmiddag na het shoppen (Codename: Operatie Korte Broek) in de Photohall te Brugge binnengestuikt met de vraag of er nog een d50 kit op stock was. In de winkel hadden ze er alvast geen, maar de bedienden waren wel bereid even te kijken. En jawel hoor: ze hadden nog 5 exemplaren over Vlaanderen in voorraad. Na de nodige telefoontjes gepleegd te hebben, zou er nu eentje op weg zijn naar Brugge. Jawel, volledig gereserveerd voor mij! Normaal mag ik mij zaterdag richting winkel begeven om de camera op te halen!

Is de zoektocht finaal voorbij? Hout vasthouden want ik zal pas gerust zijn als het toestel hier op mijn bureau ligt en het na twee, drie weken geen fabricagefoutjes vertoont!