Netsensei

Much Ado About Nothing

Stickers

Het nieuwe gebouw is blijkbaar tijdens mijn verlof opgeleverd. We zitten dus nu volop in de verhuis van het archief. Dat betekent dat ik ook word ingezet waar nodig. Zo werd ik vandaag ingedeeld bij de plakploeg. De rekken in de verschillende archiefcontainers moesten worden genummerd. Zo kunnen we gemakkelijk archiefstukken terugvinden. Da’s ook wel nodig in een met 14 strekkende kilometer archief. Concreet betekende dat op de rekken stickertjes met plaatsnummers kleven. Gewapend met een paar rollen stickers vol nummertjes gingen we er deze voormiddag tegenaan. Ik heb er geen idee hoeveel ik er geplakt heb, maar op het einde van de rit had ik toch meegeholpen in een drietal containers.

Benieuwd wat er de komende weken nog op het programma staat.