Netsensei

Much Ado About Nothing

Besteld

Voila. It is done! Ik heb bij Grobet een D50 body, een SD 1Gb Ultra II kaartje en een AF-S 18-70 DX lens besteld.

Blijkbaar is de stock echter flink uitgeput. Niet alleen bij Grobet maar overal in Vlaanderen. De verkoper wist mij te vertellen dat Nikon onlangs een onafhankelijk producent is geworden en dat er nogal wat leveringsproblemen zijn. Met een (refundable!) voorschot van 100 euro kon ik mij op een wachtlijst zetten zodat ik er zéker eentje zou krijgen als ze binnenkomen.

Nu heb ik dus een bestelbon (heb ik nét niet ingekaderd/geplastificeerd) in mijn pollekens. Hopelijk duurt het wachten niet al te lang!

Overigens ben ik alvast iedereen héél erg dankbaar voor de talloze tips en hints die ik de afgelopen dagen en maanden heb gekregen en die mij over de streep hebben gehaald. Mercie, mercie, mercie!