Netsensei

Much Ado About Nothing

Afkoeling

Juist wanneer een mens zo denken dat het [tag]kookpunt[/tag] bereikt is: eindelijk afkoeling! Gisterennacht rond 12u is het hier beginnen ontweren. Niet zo stevig als ik had gedacht. Het rommelde wat en er viel een frisse [tag]zomerbui[/tag]. Vanmorgen eindelijk de afkoeling. Ramen vol open gezet en met een sjat koffie en ontbijt naar het journaal kijken in de zetel. Robbie Williams heeft alvast geluk gehad, blijkbaar: geen drash national tijdens zijn concert. De mannen van den IJzeren Weg hadden minder geluk: een volle dag in de loden hitte een gebroken bovenleiding herstellen. De [tag]NMBS[/tag] kennende zal dat wel geweest zijn: negen man die wat staan te lummelen en nummer tien die wat staat te brielen aan de kabels. Nu ja, als ik in hun schoenen stond, ik zou mij ook niet hebben gehaast…