Netsensei

Much Ado About Nothing

Show me yours

if I show you mine! Omdat er nog mensen zijn die dat doen: ziehier mijn desktop.

Desktop

De theme is Noir Royale en de wallpaper heb ik van deze site gehaald. Het gaat met ups en downs, maar graag hou ik het een beetje proper op mijn desktop. Helaas, helaas is dat meer niet dan wel het geval. Ik laat nog al eens bestanden rondslingeren. Ik heb voor de gelegenheid alles opgeruimd en in een ‘desktop’ folder gegooid.

Overigens hoop ik tijdens de kersvakantie eens een paar avonden te reserveren om de boel op mijn desktop pc uit te kuisen: MP3’s ordenen, installatiebestanden beheren,… En dat allemaal volgens de geijkte regels! Ik heb alvast een hoop appjes die ik toch nooit gebruik, ervan gegooid. En ik zou ook nog eens mijn ubuntu installatie moeten herbekijken.