Netsensei

Much Ado About Nothing

Tandarts

Goed. Vandaag mijzelve dan maar richting [tag]tandarts[/tag] begeven. Wordt het boren? Of trekken? Nu ga ik al jaren naar de tandarts en heb ik de meest pijnlijke dingen meegemaakt: een beugel, kiezen trekken, ontzenuwen,… you name it, I’ve got it! Enfin, aandachtig begon hij te kloppen op mijn tanden. “Doet het hier pijn?” vroeg hij. Dan ging ik van “Iets meer naar links” Uiteindelijk de zere plek gevonden werd er een foto genomen.

Ik herinner mij dat hij zich na het nemen van de foto in zijn donkere kamer terug trok om de film te ontwikkelen. Toen moest een tandarts ook een beetje fotograaf zijn. Tegenwoordig gaat dat razensnel: ik moest een soort plastiek plaatje met een draad op mijn tanden duwen en daarna werd er een foto genomen. Een computer verbonden aan het andere einde spuwde instant beeld uit. De [tag]technologie[/tag] staat voor niets!

En het verdict? Wel, blijkbaar zit ik met een ontsteking. De antibiotica werkt die tegen en doet een bang-up job! Ik moet de kuur nog wat langer uitzitten. Daarna is het afwachten. Als de pijn terugkeert moet ik naar de [tag]stomatoloog[/tag]. Dan wordt het opereren: tandvlees openleggen om de ontsteking manu militari weg te nemen. Ar! Hout vasthouden dat het nooit zo ver komt!