Netsensei

Much Ado About Nothing

Een dwerg huist in mijn kaak

’t Ziet er niet goed uit. Sinds donderdagavond lijd ik aan [tag]tandpijn[/tag]. Ik kan het gevoel het beste omschrijven als een dwerg die met alle macht mijn tanden uit het tandvlees probeert te rammen. Net alsof Moria zich opeens tussen de tandwortels in mijn rechterbovenkaak bevindt. Niet fijn! Ten lange leste – na een halve nacht creveren – vanmorgen dan toch naar de dokter geweest. Een tandarts vinden in dit [tag]paasweekend[/tag] is een onbegonnen zaak.

De dokter bekeek het zaakje aandachtig, pookte eens met een houten spatel om vervolgens te besluiten dat het een tandzenuw was die hoogstwaarschijnlijk aan het ontsteken is. Great! Ik heb dat ooit al eens voorgehad en dat leidde toen tot het ontzenuwen van één van mijn snijtanden. Een pijnlijke zaak die ik niémand écht toewens. Ik heb pijnstillers en een antibioticakuur voorgeschreven gekregen om het openingsoffensief in te zetten. In de loop van de week toch maar een afspraak met de [tag]tandarts[/tag] maken en hopen dat hij zijn boor en trektang niet boven moet halen.

Baa!!