Netsensei

Much Ado About Nothing

URL vs Firefox

Twee ergernissen sinds Firefox 1.5.

1/ Ik maak nogal vaak gebruik van mijn surfgeschiedenis via de adresbalk. Je weet wel: op het pijltje klikken en je krijgt een overzicht van alle sites die je reeds bezocht hebt. Sinds FF 1.5 lijkt dat hier kaduuk te zijn. Soms wil ik toch naar een andere site surfen terwijl de vorige nog aan het laden is. In plaats van mooi de laatst gevraagde site op te halen, herlaadt Firefox gewoon de vorige site. Ik moet dus wachten tot site nummer 1 volledig binnengehaald is vooraleer via de adresbalk naar site nummer 2 te kunnen surfen.

2/ In Mac OSX durft de refresh button nogal eens niet door te komen. Te pas en te onpas verdwijnt en verchijnt de knop. Hallo, dus? Gelukkig is er nog F5.

Toch wel vrij grove foutjesā€¦