WP Referer vrijgegeven

Oke, de eerste ongeteste versie van WP Referer is af. Je kan ze hier downloaden. Het geeft gewoon een lijstje van alle sites via dewelke er in de laatste 7 dagen bezoekers op uw website zijn gekomen. Daarnaast is er ook een (ongeteste) functie die alle zoektermen die zijn ingevoerd in Google, oplijst.

Ik heb de plugin nog niet direct kunnen uittesten met WordPress 2.0. En behalve op mijne eigen blog vrij vlot draait heb ik nog geen reacties gekregen van die andere tester (*pookt Twanne eens*).

Waarschuwing:Deze plugin draagt de designatie “Alpha”. Dat wil zeggen: niet of nauwelijks grondig uitgetest. Gebruik is überhaupt op eigen risico dus. Zeg niet dat ik u niet verwittigd heb. Bugs (en eventuele oplossingen) mag je mij altijd melden per mail of via de comments!

Veel plezier ermee en een prettig eindejaar!

2 replies

  • Je kan Bad Behavior er tussen pluggen? Is niet alleen een WP-plugin maar kan je ook gebruiken om elk php-script van spam te vrijwaren (slecht 1 include en een config-file aanpassen). Ik had zelf op een gegeven moment héél veel last van spam-mails. Bleek dat die rotzakken het gemunt hadden op het contactformulier op mijn website. Nadat ik Bad Behavior in mijn php-scriptje had geinclude, had ik er geen last meer van. Hout vasthouden …

  • Ik zou hem idd testen, maar wordpress 2.0 wil nie deftig lopen. Je moet het maar eens bekijken @ Netfinity (persoonlijke dir staat ie)

Commentaar is gesloten