Netsensei

Much Ado About Nothing

WP Referer vrijgegeven

Oke, de eerste ongeteste versie van WP Referer is af. Je kan ze hier downloaden. Het geeft gewoon een lijstje van alle sites via dewelke er in de laatste 7 dagen bezoekers op uw website zijn gekomen. Daarnaast is er ook een (ongeteste) functie die alle zoektermen die zijn ingevoerd in Google, oplijst.

Ik heb de plugin nog niet direct kunnen uittesten met WordPress 2.0. En behalve op mijne eigen blog vrij vlot draait heb ik nog geen reacties gekregen van die andere tester (*pookt Twanne eens*).

**Waarschuwing:**Deze plugin draagt de designatie “Alpha”. Dat wil zeggen: niet of nauwelijks grondig uitgetest. Gebruik is überhaupt op eigen risico dus. Zeg niet dat ik u niet verwittigd heb. Bugs (en eventuele oplossingen) mag je mij altijd melden per mail of via de comments!

Veel plezier ermee en een prettig eindejaar!