Netsensei

Much Ado About Nothing

… en het gaat vooruit!

Hoerah! Mijn referer plugin voor WordPress heeft nu ook een ingebouwde spampolitie! Ik had het immers al een tijdje in de mot: vuige personen die via refererlijstjes zoals die van mij zich van een linkje op desbetreffende site proberen te verzekeren. Daarom heb ik gelijk maar een anti-spammodule geschreven. Verwacht er niet té veel van: het is gewoon een blacklist op basis van de hostnaam. En je moet die dan nog handmatig via het admin paneel toevoegen! Er zit zelfs geeneens een filter op die dat automatisch voor u doet.

Soit, ik moet nog links en rechts een aantal zaken eraan stroomlijnen. Op het eerste zicht lijkt het ook wel te zullen werken met WordPress 2.0. En verder ga ik voor een volgende versie eens kijken of ik mij zelfs zou kunnen bedienen van anderen zoals Akismet of zo!

Man, ik ben goed. Maar nu ga ik gaan slapen.