WordPress 2.0 (bijna) uit!

Bon. Officieel is er nog geen bericht van maar de WordPress site is vernieuwd en blijkbaar zijn ze alles aan het gereed zetten om WordPress 2.0 vrij te geven. Spannend!

Toch zijn er ook disonnante geluiden:

I won’t be upgrading in the near future. Some of the plugins I use works kinda flakey in WP2.0. I’ve ran 2.0RC3 on HTNet for about 3 hours and the incompatibilities kinda overwhelmed me.

Verder is de grote vraag: Wat gaat er (niet meer) werken? Ik ga gelijk naar deze lijst met plugins die compatibel zijn, verwijzen.

Zelf ga ik zo snel nog niet upgraden. Ik kijk de kat een beetje uit de boom…

En verder schijnt Michel volledig van het Net gevallen te zijn. Ontwenningsverschijnselen? Náááh!

UPDATE: EM IS JUST UIT!

10 replies

 • Ik heb verwezen naar de lijst van de pluginsverenigbaarheid. Ik heb geen problemen die weinigen omzetten die onverenigbaar waren, aangezien ik een programmeur hoe dan ook door beroep ben.

  Dank voor de verbinding. Ik waardeer het zeer 🙂

 • Vreemd op de site van Azmeen staat WordPress 2.0 al klaar om af te halen op de vernieuwde site van WordPress zelf is WordPress ook af te halen maar is er geen verwijzing naar de versienummer meer…
  Op de downloadpagina noemen ze hem “Strayhorn” en ik dacht dat dat versie 1.5 was (ben wel niet zeker nu)

  Weird

 • Matthias

  27 december 2005 at 2:30 pm

  Als je hem download, dan krijg een zip file “wordpress-2.0.zip” binnen. Het rare is inderdaad dat er nog altijd naar Strayhorn wordt verwezen…

  Em is ook nog altijd niet aangekondigd via de WP blog of het dashboard…

 • De hele farse die bezig is om een nieuwe versie aan te kondigen doet mij wel de wenkbrouwen fronsen, ik krijg ’t gevoel dat ze zelf nog niet zeker zijn van de stabiliteit en de compatibiliteit van hun nieuwe versie.

 • De title op de download-pagina vermeld anders duidelijk “Download Wordpres 2”. De links in de tekst zijn er voor diegene die versie 1.5.2 nog willen hebben, vermoed ik.

 • Voor zover ik kan zien gebruikt WordPress.com al wel WordPress 2.0…

 • WordPress.com gebruikte de multi-user versie van WordPress en is inderdaad een afgeleide van WordPress 2.0
  Volgens mij is 2.0 nog in het geheel niet klaar voor distributie. Ik wacht nog wel een maandje of zo.

 • ben meer dan tevreden tot bog toe met WP2.0 maar ik ben dan ook altijd graag bezig opnieuw met m’n blog te rotzooien, ben vooral over de editor en image-manager zeer tevreden…

 • Na de problemen die ik gehoord heb (onder ander hier en bij eskimokaka), ga ik voorlopig nog wat de kat uit de boom kijken. Alhoewel, mischien ga ik het al eens installeren op de server thuis en zo wat beginnen knoeien..

 • Ik heb de laatste versie van WordPress en het werkt als een trein. Geen problemen met plugins.

Commentaar is gesloten