Consumentengedrag bis

Ik heb em gekocht, mijn nief gsm. Ik heb hem gekocht in het Mobistar Center in de Huidevettersstraat. Het is een elegant gevalletje met toch flink wat functies, maar niets overbodigs. Hoewel, ik heb het “automatisch aanvulwoordenboek” – of hoe moet je zoiets noemen – voor SMS al uitgezet. Veel meer dan wat nonsens suggereerde mij die neit. Het zal in ieder geval wel wat wennen worden.

Verder ben ik volop mijn koelkast aan het uitkuisen. Geen sinecure want volgens mij is dat sinds installatie in 2003 niet gebeurd. Het vriesvak(je) is voor 50% gevuld met ijs wat mij ongelofelijk veel plaats kost en waarschijnlijk ook energie kost. Nu ja, ik zie wel. Tips zijn welkom.

En nu ga ik naar de laatste aflevering van Lost kijken. Spannend! Ontknoping! Snoepgoed (TUC koekjes) en cola in aanslag! Locked and loaded dus. Wat zit u hier nog te doen? Kijken!!

5 replies

  • ne keer je frigo en diepvries volledig afleggen vo ne dag en ne dwijl deronder leggen

  • Of de snelle oplossing: een pannetje met kokend water in het vriesvak zetten, deurtje sluiten en na 20 minuten ligt alles ijs eraf. Of je kan het ijs gemakkelijk afsteken met een mes.

  • Matthias

    6 december 2005 at 12:04 pm

    mja, kheb het zaakje een nacht afgelegd en met een plastic potje alle water mooi kunnen opvangen. Vanmorgen was het ijs toch allemaal mooi weg.

  • Zoals uw schoonheid al zei, volledig afleggen en een dweil ( @ ikke, u maakte klein taalfoutje met het “ei” – met respect de taalpurist).

  • oeps! vergeef je t me?

Commentaar is gesloten