Netsensei

Much Ado About Nothing

Status update

Een drukke week achter de rug. Eindelijk heb ik de sleutels van de studio in handen wat het zo een beetje officieel maakt: ik heb nu een stek in Antwerpen. Het dossier met alle papieren is ondertussen uitgegroeid tot een flinke stapel met facturen en contracten. Ook de inboedel groeit dagelijks aan. Het begon met een uitzet van borden, bestek, glazen, etc. en sindsdien is dat niet meer gestopt. Gisteren trokken we naar Ikea om het zware materiaal te bestellen: meubels! Normaal worden die volgende week geleverd. Dan wordt het een weekendje schroeven om alles in elkaar te zetten. Vanaf dan zou het bewoonbaar moeten worden. Verder moet ik nog contact op nemen met Integan en Telenet voor respectievelijk kabel en internet. Pikant detail: Integan biedt (voorlopig) nog altijd de 8 zenders die gisteren bij Telenet van de draad werden geschopt. In de week zou ik dus nog altijd kunnen genieten van pakweg CNN en ARTE. Fijn!