Netsensei

Much Ado About Nothing

12 going on 13

Ah, een nieuw jaar. Tijd om even in de kristallen bal te kijken… en die is nogal mistig.  Als er iets is wat ik heb geleerd, dan is het dat voornemens en voorspellingen ook maar zoveel waard zijn.  Bracht 12 wat ik er van wilde maken? Welja, ik heb kunnen doen wat ik wilde doen, zonder meer.  Het werd een typisch jaar met persoonlijke ups en downs.  Zoals bij iedereen.

De twee belangrijkste lessen voor het nieuwe jaar zijn deze:

  • Leef en wordt niet geleefd. Durf nog meer je eigen goesting te doen.
  • Beleef plezier in wat je doet. When the fun stops, so should you.

De eerste concrete uitdaging van 13 is een nieuwe job. Geen geluk zonder een stabiel inkomen en een job die je persoonlijk rijker maakt. De rest volgt dan wel vanzelf.

Bij deze wens ik jullie alvast een fijn nieuw jaar toe!