Netsensei

Much Ado About Nothing

Kookles

Voor zover jullie je dat mochten afvragen: ja, ik ga nog steeds naar de kookles! Met veel plezier. Het mogen dan wel de absolute speciallekes zijn die we maken, ik heb er al veel opgestoken. En het is met een toffe bende dat we elke vrijdagavond achter de potten en de pannen staan.

Om u even jaloers te maken: dit was het menu van vanavond:

  • Escargots met aardappelchips vergezeld van marshmallows van soja met sashimi van zalm en “Mi Shima u Kan”
  • Schuimige soep van bospaddenstoelen met gerookte eendenborst en kervel
  • Gegrilde zalmmoot met aardappelpuree, katenspek en een coulis van basilicum
  • Crème brulée met compote van rode vruchten en Italiaanse merengue

’t Is dat wel met 13 zijn om dat allemaal klaargemaakt te krijgen. Vanavond deed ons team de soep. Een kleine kilo paddestoelen kuisen, dat geeft verdomd veel prutswerk, maar het was het meer dan waard! Volgende week doen we het hoofdgerecht voor het kerstdiner. En er werd al gepolst of we ons volgend semester opnieuw willen inschrijven.

Ik zie dat best wel zitten!