Netsensei

Much Ado About Nothing

Ziekskens

Ik had gehoopt om tegen zaterdag er door te zijn. Maar dat mocht dus niet zijn. De buikklachten zijn bijlange na niet verdwenen. Dat mocht ik dit weekend ondervinden. Toch honger hebben, iets proberen eten, dat iets dondert als een molensteen op de maag gevolgd door volledige insubordinatie van de loodgieterij.

Dus ging het vanmorgen richting dokter in plaats van het werk. Niet kunnen eten is immers nooit goed. De bloeddruk bleek na meting aan de vrij lage kant te liggen. Tenslotte werd de buik onderzocht. Het verdict? Een buikgriep die ontaard is in een stevige maagontsteking. Er is mij een batterij pilletjes en een paar dagen rust voor geschreven. En een mild dieet. De eerste tijd lichte dingen met veel suiker. Vanaf de tweede helft van de week overschakelen op normale, neutrale maaltijden en de komende twee weken pikante dingen of zaken met tomaat, paprika,… vermijden.

Urrgh.