Netsensei

Much Ado About Nothing

Cappucino, Peking eend en muurverf

O, we zijn alweer zondag. ’t Mag gisteren een fijne eerste helft van het weekend heten. Vroeg opstaan om klimmateriaal te kopen bij Avventura. Met dank aan kameraad N overigens; door wat namedropping kreeg ik een first rate service. Duizend schoentjes gepast en zo. Volledige uitleg over mijn nieuwe klimgordel. En een een leuke korting gekregen.

Daarna met kameraad T. een regenstop gemaakt langs Bean around the World. Een capuccino besteld. Bij het inchecken of Foursquare ontdekt dat je bij de vijfde check-in korting krijgt op je bestelling. En meteen ook No Frills CPU op mijn Hero geïnstalleerd om het ding te overclocken. Ik heb de indruk dat de extra flops ervoor zorgen dat de interface net iets beter reageert.

’s Middags bij kameraad B. de slaapkamermuren een laag witte verf gegeven. Ik had beloofd om te helpen. Kliederen met verf, dat vind ik al eens leuk om te doen. En de kans is redelijk groot dat ik in de nabije toekomst mij nog serieus met verf ga mogen uitleven. Een goede oefening dus.

We bestelden ’s avonds bij Golden Harvest een Peking Eend menu. ’t Is dat het mij nog altijd doet denken aan een aflevering van In Search of Perfection waarin chef Heston Blumenthal op zoek gaat naar dé methode om de perfecte Peking Eend klaar te maken. Hij gaat zelfs zo ver om met handpompje de eend op te blazen om het vel van het vlees te scheiden. Fantastische televisie is dat. O, en ik had bij de loempia’s een welhaast Proustiaanse ervaring dat ze mij deden terug denken aan de geluiden en smaken van Singapore.