Netsensei

Much Ado About Nothing

Too much littl’ uns!

Ik zal wel niet de enige zijn die zo het gevoel heeft dat er tegenwoordig lustig wordt bezwangerd en bevallen. Onvoorstelbaar hoeveel koppels pas een kleine hebben gekocht of er eentje op komst hebben.Vandaag hoorde ik dat P. en J. sinds vrijdag een fikse dochter hebben en dat E. sinds eind augustus tante is van een fijne jongen. A. en V. zitten dan weer in de finale bouwfase voor de oplevering van hun eerste spruit.

Het beperkt zich niet tot mijn eigen naasten want mijn feedreader puilt zo’n beetje uit met foto’s van way too schattige, kwijlende pasgeborenen in kruippakjes allerhande, schrijfsels over babyshowers, geboortekaartjes, de eindeloze nachtelijke  huilbuien en de blijde aankondigingen dat er nog méér op komst zijn.

En dan zwijg ik nog over het straatbeeld: het lijkt wel alsof de bolle buiken flink de boel aan het overnemen zijn. Op het perron, in winkels, op het werk, op de fiets,…

Ach, al dat babygeluk, een mens kan maar delen in het geluk van een ander! Proficiat dus!