Netsensei

Much Ado About Nothing

Verwarming

Geloof het of niet, maar mijn verwarming is momenteel voor de volle 100% operationeel! Eindelijk! Het gaat om een oude centrale installatie met stookketel en al. Toen ik hier kwam wonen verwachtte ik mij aan enkele problemen maar de laatste weken viel dat bij wijlen toch wel ferm tegen: elementen vol met lucht, kapotte thermostatische koppen en meer verrassingen.

De koudste nachten van het afgelopen jaar heb ik zelfs op slechts één half verwarmd element uitgezeten. Ik kan alleen maar zeggen dat er niets boven een donsdek met echte ganzeveertjes gaat.

Gelukkig kwamen een paar gasten van de stookfirma deze week kijken naar de ketel. Die is nu terug volledig gezond verklaard. En huisgenoot J. – die voor mij in dit appartement woonde – heeft zelfs een nieuw kraantje voor de badkamer geregeld!

En zo kon ik gisterenavond voor het eerst sinds ik in Leuven ben komen wonen in mijn eigen bed slapen en niet meer in mijn sofa.