Netsensei

Much Ado About Nothing

Algerische mens

Ik ben dus een ‘algerische’ mens. Stof, vervuilde lucht,… zijn mijn kryptoniet. Gelukkig neem ik quasi dagelijks een pilletje zodat ik er doorgaans niet al te veel last van heb. En met perioden ben ik ook meer of minder gevoelig voor wat er in de omgeving hangt.

De laatste dagen zijn dan weer een absolute ramp. Niezen, tranende en jeukende ogen, loopneus,… Mijn lichaam vertelt mij dat de lucht op dit moment wel van bijzonder slechte kwaliteit is. Ik ben blij dat ik op het werk kan zijn want het gebouwbeheersysteem heeft duidelijk een goed ventilatiesysteem. Binnenshuis heb ik weinig last, maar als ik buiten moet, de fiets op of zo, dan is het prijs.

Via de vernieuwde .be website ben ik echter op www.airallergy.be gesukkeld. Geeft live weer met bulletins en al of de situatie voor algerische mensen al dan niet schappelijk is.

Blijkbaar dus niet. No shit, Sherlock!

Gelukkig zijn er ook de tips zoals daar zijn: kom zo weinig mogelijk buiten, droog uw was niet buiten, draag een zonnebril en neem uw medicatie.

Tjah, eerste keer dat ik het zo erg vlaggen heb. Paar weekjes uitzitten zeker?