Netsensei

Much Ado About Nothing

Terug

Ik kom juist tot de conclusie dat het begrip terug thuis voor mij een nogal vrij relatieve betekenis begint te krijgen. Sommige dagen en weken zit ik zo’n beetje overal in Vlaanderen dat ik het zelf even niet meer weet. Dan voel ik mij zo’n beetje als een moderne nomade. Een iBedoeïen* als het ware. Volg even mijn gangen van deze week mee .

  • Maandag: Brugge – Antwerpen
  • Donderdag: Antwerpen – Brugge
  • Vrijdag: Brugge – Antwerpen – Leuven – Antwerpen
  • Zaterdag: Antwerpen – Leuven
  • Zondag: Leuven – Brugge
  • Maandag: Brugge – Antwerpen

Of zoals mijn vader het verwoordde:

de NMBS heeft tegenwoordig een goede klant aan u!

Geen wonder dat vrienden, familie en kennissen mij per mail, blog, ‘foon,… eerst vragen waar ik uithang vooraleer over te gaan tot de orde van de dag. Niettegenstaande het rondreizen bijzonder slopend kan zijn, vind ik dat eigenljik helemaal niet erg. Ik ben ondertussen aan dit leventje zo gewend geraakt dat ik er zelfs moeite mee heb om heel lang op één plaats te blijven.

(Maar nog net geen digitale nomade)