Netsensei

Much Ado About Nothing

Gestokt

Woeps! Een stokje! Lang geleden dat ik daar nog eens aan mee deed. Even kijken…

3 bands en/of artiesten die je dit jaar hebt leren kennen.

  • Gotan Project. Leren kennen op het Cactusfestival. Argentijnse Parijse tango met Argentijnse roots op vette beats. Live is dit werkelijk kicken, maar verder is dit ideale, moderne achtergrondmuziek.
  • QuiOui. Ik heb ze nog maar net leren kennen, maar het smaakt naar meer. Met dank aan MySpace. Nu is het wachten op het eerste schijfje.
  • Dandy Warhols. Ik weet niet meer hoe ik er op ben gekomen, maar als ik op mijn fiets doorheen de stad cruise, dan schalt hun muziek door mijn oortjes. Ideale ‘word-wakker-op-het-werk’ muziek vind ik hun Goodmorning trouwens. En Boys be better vind ik dan weer lekker aanstekelijk.

En verder zijn er nog zovele anderen (Air, The Flaming Lips, Air Traffic, Kate Nash, Mintzkov,…) die ik dit jaar heb mogen ontdekken.

3 dingen die je hebt meegemaakt, gehoord,… en die je altijd zullen bijblijven.

  • Met stip op één: superpal Vincent en zijn Joke die mekaar deze zomer hebben gevonden. Seriously, zo’n schoon koppel en al!
  • Het feit dat ik dit jaar een pak nieuwe mensen en een aantal mensen een flink stuk beter heb mogen leren kennen. Ik toon het waarschijnlijk niet echt vaak maar aan alle mensen die ik ken: you guys rock!
  • Een aantal keiharde ervaringen hebben mij dit jaar heel wat levenswijsheid bijgebracht waardoor ik een heel ander mens ben dan de persoon die ik een jaar geleden was.
  • Bonus: het Ongelofelijke Afzien 2007, oftwel, Het Gesukkel Met De Tanden. dik twaalf tandartsbezoeken, twee tandartsen en een goede twee manden tijd waren er nodig om mijn gebit op te lappen nadat bleek dat mijn vorige tandarts eigenlijk vrij letterlijk over de gaten heen zag.

3 vreselijke blunders die je sinds dit jaar op je naam hebt staan

Hm. Moeilijk. My name is nobody, hé. Wel, ik heb in het verleden hier wel eens dingen gezet of in het echte leven er zomaar uitgeflapt waarvoor mensen de wenkbrauwen van zullen hebben gefronsd. Achteraf heb ik er dan ook doorgaans wel spijt van.

3 dingen die je héél stiekem ongelofelijk trots maakten.

  • Dat ik het aandurfde om, tijdens Benenwerk deze zomer, alleen naar een Boombal te gaan en mee te waltzen.
  • Ik heb een aantal heel mooie foto’s gemaakt.
  • Noblesse Oblige: Antwerpen! Als aangespoelde West-Vlaming heb ik dit jaar ’t Stad pas goed leren kennen. En ik ben er stiekem best wel trots op dat ik er mag wonen.

3 mensen die je hiermee graag wil lastigvallen

Wie o wie? Joke, Vincent en Dikkie: Vangen!