Netsensei

Much Ado About Nothing

Collapsing in an elegant way

Jaja, gisteren was het Buscemi in de MaZ. Latijn-Amerikaanse grooves in een zwoele, loungy atmosfeer met een opperbeste meneer Buscemi voorzien van vet koper- en drumwerk en een zangeres die voor stevige vocale ondersteuning zorgde. Meer moet dat niet zijn. We zijn er blijven hangen tot rond 23 uur. De afterparty in de lounge was wel gezellig, maar eerlijk gezegd vind ik de locatie een beetje ongelukkig en niet echt aanspreken. Dik in orde was het wel!

Doet mij eraan denken dat het volgend weekend weeral zo vol zal zitten. Vrijdagavond mag ik als Vriend van Gent Blogt naar hun grote jaarlijkse feesthappening. Jeuj! Ik hoop op een leuk weerzien met een heleboel oude bekenden en natuurlijk ben ik ook wel benieuwd naar al die nieuwe gezichten. En de zaterdagavond is er FEST! in het Entrepot. Met allerlei superoptredens zoals daar zijn Mintzkov en El Guapo Stuntteam. Mhaha, schone agenda!