Ieder diertje zijn pleziertje

Vincent vindt dat ik tegenwoordig teveel over technische dinges blog. Dat ik een echte geeklog bijhoudt. Mja, daar zal wel iets van waar zijn. Ik hou nu eenmaal van techtalk en technologie. En toch hé!

Het punt is dat ik mijn eigen leven zo on-ge-lof-e-lijk saai vind. Maar omdat ik hem toch wel een pleziertje wil doen, schrijf ik graag eens even iets over mijn hoogtepunten van de dag.

Natuurlijk ben ik opgestaan. Na het ontbijt (koffie), de was en de plas richting werk gestapt. Veel spectaculairs heb ik daar nu ook niet gedaan buiten een aantal dingen afgewerkt. Vanavond heb ik voornamelijk mijn ramen gezeemd en mijn koelkast uitgekuist (kadert in mijn meesterplan: Operatie Grote Kuis) Dan ben ik met Vincent eerst een pasta gaan eten in een restaurant waar ik nog niet ben geweest en daarna nog iets gaan drinken in de Camu (café museum, museum voor schone kunsten). Meer niet. Zie je wel: sa-aha-ai. Hoeft het te verbazen? Soms zou ik tussendoor wat meer superman willen zijn. De Clark Kent look heb ik immers al helemaal mee!

4 replies

 • Oh ja, jij als superman, moet super zijn!

  Ik krijg trouwens van anderen te horen dat ik te weinig over technologie schrijf…

 • Ja! Superman/Clark Kent/Netsensei! Geek by day, superhero by night. Dat is eigenlijk nog niet zo’n slecht idee. 😉

 • Bij mij hangt het af van met wie ik praat: de ene vindt dat ik teveel technisch doe, de ander dat ik teveel over het voetbal schrijf, en nu zullen er ook mensen zijn die vonden dat ik teveel over de Gentse feesten geschreven heb.

  Maar ’t zal mij een worst wezen! ik schrijf mijn goesting. En dat moet jij ook doen Matthias. ’t is niet omdat ik mijn mening verkondig dat je dan iets moet aanpassen. ’t is nog altijd uw blog hé!

 • Matthias

  26 juli 2007 at 12:53 pm

  Ik ben nog niet van plan van allerlei gebouwen af te springen! (of ’t moet zijn dat ik opeens ontdek dat basejumpen een leuke hobby is!)

Commentaar is gesloten