Netsensei

Much Ado About Nothing

Clockwise

  • Gisteren was er nog eens LAN party. Veel gedoe, spelen en gepruts met computers en zo in een huiskamer. Geestig en onderhoudend. Er waren zelfs een Wii (golf op een Wii is werkelijk geniaal!) en een Xbox360! Met dank aan Larian. We hebben getrokken tot vier uur deze morgen. Daarna ging de stekker er finaal uit. Foto’s vinden jullie terug in mijn Flickr.
  • Reclame voor een website waar ik mij de laatste veertien dagen mee heb gebezigd: http://www.saradepotter.be. Ja, een campagnewebsite, gemaakt voor de vriendin van een goede kameraad. Ook ik heb dus een bijdrage geleverd aan de JA! gekte. Maar het was wel een nuttige om goed te kunnen oefenen met CSS en XHTML want veel meer dan dat is het eigenlijk niet. En natuurlijk ook wat Photoshop.
  • Dat betekent dat mijn OpenID plugin even terzijde lag. De plugin is niet compatibel met WordPress 2.2 en da’s jammer. De veranderingen (een toevoeging van 6 lijnen code) in de nieuwe versie dwingen mij om het ontwerp van de plugin grondig te herbekijken. Misschien moet ik van de nood een deugd maken om een aantal zaken verder te verbeteren of toe te voegen.
  • Een heads up van WebsterMC toonde mij dat mijn commentaarkatapult kapot was gegaan nadat ik de plugin dit weekend had gedeactiveerd. Dat zou nu verholpen moeten zijn. Vooruit met de geit!
  • Tenslotte zou ik écht eens moeten kijken of ik asides zou kunnen overwegen!

VABlan