Netsensei

Much Ado About Nothing

Lanscape

Bon. Ik bevind mij momenteel te Waregem op <a href=“http://www.lanscape.be” ‘="" title="">Lanscape, een Lanparty met ca. 500 gamers. Dat wil zeggen, ik heb in de afgelopen 40 uur nauwelijks 4 uur geslapen. En dan nog onder de tafel waar onze computers onafgebroken staan te draaien. De rest van de tijd wordt toegewijd aan het spelen van games, bekijken van films, luisteren naar muziek en – bovenal – socializen! Met name dan met de Apple gebruikers hier aanwezig. We hebben een iBook gespot en de eigenaar – een zekere Bernie – voor een demonstratie gevraagd. I just made me craving for more om alle eyecandy te zien passeren op het kleine schermpje. Ik kijk al uit naar maandag wanneer ik bij Macc mijn eigen iBookje ga ophalen.

Verder heb ik zojuist de tweede plaats veroverd in een free-for-all compo Battlefield 2. Een dikke twee uur oorlogvoeren deed mij net stranden achter een gerespecteerd member van een clan. Ik schijn iets gewonnen te hebben van alienware. Ook daarvoor zijn lanparty’s de moeite waard: het competitieve element!

Ik zit hier nog tot zondagavond wat ik betekent dat ik een tweede nacht met weinig slaap in ga. O ja, ik heb alvast wat foto’s in mijn Flickr.