Netsensei

Much Ado About Nothing

Egbeeeert!

Daarjuist zijn we naar Comedy@Worx geweest. Een jobevent van SD Worx vermomd in een Comedy kleedje. De jobs die ze daar presenteerden waren uiteraard veel te hoog gegrepen, maar ik heb tenminste Xander Derijcke zien optreden. En er was ook een ludieke rondleiding in de kantoren. Al bij al zijn we het daar al vrij snel afgetrapt.

Daarna zijn we nog een frietje gaan stekken bij het Kattekwaad. Onderweg kwamen we een paar jongetjes tegen die snoep verkochten voor school. Het ging om van die grote spekken lekstokken. Dus Webster en ik hebben dan maar elk vijf stuks besteld. Moesten het frangipankoeken, kalenders of andere prullaria geweest zijn, ik denk dat ik niet zo rap had geplooid.

Tenslotte hebben we de laatste aflevering van Peking Express gezien. Ik ga dat ‘Egbééééért!’ geroep missen, jong! En natuurlijk was het ook bijzonder spannend en al. Met een nek-aan-nekrace en zo. Diegene die willen meedoen voor een vijfde reeks, daarvoor moet je op de VT4 website zijn. Stel dat het de volgende keer in Afrika is? Hoe gaan ze dat organiseren? In de brousse rijden nog minder auto’s dan in Zuid-Amerika! Of ’t zou zijn dat het met een kar of zo is. Peking Express: Noord-Amerika leek mij dan weer té voor de hand liggend. Peking-Express: Australië is ook nog een goeie kanshebber! Ik ben benieuwd…