Netsensei

Much Ado About Nothing

Pukkelpop

Hm. Ik zie juist dat de Pukkelpop affiche bekend is gemaakt op de website. Aangezien we dit jaar niet naar Rock Werchter trekken wegens veel te duur. Hm. Even zien. Pukkelpop is Rock Werchter niet en dus ziet de line-up er toch iets anders uit. Niet dat de affiche van RW mij niet aanspreekt, maar ik heb geen boodschap aan bands die ik al meer dan één keer had gezien of die mij niet heel erg aanspreken.

Op de affiche van Pukkelpop staan dan weer een pak namen die mij weinig of niets zeggen. Dat neemt niet weg dat er geen zijn die ik best wel de moeite vind en van dicht of van ver zou willen zien (pas op voor mijn nogal ecclectische smaak!)

 • Groove Armada
 • The Smashing Pumpkins (Jeuj!)
 • The Streets
 • Low
 • Laurent Garnier
 • Enter Shikari
 • Radio Soulwax & 2 Many DJ’s
 • Fixkes (tiens…)
 • I’m from Barcelona (fun!)
 • Basement Jaxx
 • And many more…

Komt er nu op aan om snel tickets te bestellen zeker?