Oog om oog

Hm. Ik loop al een flink deel van de dag rond met pijn aan mijn linkeroog. ’t Is te zeggen. Niet aan mijn oog zelf, maar gelijk aan het ooglid. Alsof ik rondloop met een blauw oog. Ik heb al zitten betasten, bevoelen en begluren in de spiegel maar er valt weinig of niks aan te zien of op te merken. ’t Doet gewoon flink zeer als ik knipper of mijn ogen dichtknijp.

Ontstoken zal het wel niet zijn, want dat heb ik al mogen meemaken. Eén keer maar geen twee keer.

Eens zien hoe het naar morgen evolueert. Ik hoop vurig morgen niet met een duivenei op te staan.

2 replies

  • Had enkele weken geleden zowat ’t zelfde voor! Blijkbaar zat er een verstopping in een traanklier waardoor heel mijn ooglid aan ’t zwellen was, met de nodige last vandien… ’t Is na een kleine week spontaan terug weggegaan. Wat is trouwens een duivenei? Nog nooit van gehoord!

  • Matthias

    6 april 2007 at 8:40 am

    duiven-ei, allez, het broedsel van een duif. 😉

    Vandaag is het iets beter maar ’t doet nog altijd zeer. Mm. Misschien kan het idd dat wel zijn.

Commentaar is gesloten