Netsensei

Much Ado About Nothing

Fiets

Ik denk dat ik mijn oud wrak eens ga inruilen voor een spiksplinternieuw model. Zo’n eerstehands fiets recht uit de fabriek. Of zoiets. Ik heb immers altijd al op tweedehands fietsen rond gereden. Tot voor een jaar of twee leverde mijn fietsenboer degelijk werk af. Als ik al panne had dan werd dat prompt gerepareerd. Alleen, met mijn huidige fiets is het niets dan miserie. Dynamo’s die eraf vallen, een zadel dat loszit,… En telkens ik hem binnen doe is het na drie weken weer van dattum. Niemal wieder en zo.

Nu wil het toeval dat ik een kortingsbon van 70 euro voor een fiets van 250 euro uit Dreamland op zak heb (dank u voor het uitknippen, schat!), en vanmiddag ben ik even een kijkje gaan nemen. Mooi ding, daar niet van. Maar je weet hoe dat gaat: is zo’n tweewieler wel degelijk genoeg? ’t Is dat ik niet na een paar maand opeens door mijn kader wil zitten of zo. Nu ja, er zit twee jaar garantie op en ik moest hem sowieso bestellen (zonder aankoopverplichting, mind you!) dus dat ik heb dan maar gedaan. Met een beetje geluk wordt hij volgende week geleverd. Dan kan ik nog altijd de knoop doorhakken.