Netsensei

Much Ado About Nothing

Y. J. D. en N.

Waarom roept het optreden van Yves en Johan bij Debby en Nancy zoveel controverse op? ’t Was inderdaad niet het meest diepgravende interview, maar ik was verdomd entertaining om te zien hoe ze alleen maar konden volgen in de logica van Peter en Stany.

Het dipje vond ik juist dat ze Jean Marie Dedecker hadden laten aanrukken als ‘piratenkapitein’. Oké, de analogie smeekt om juist hém uit te nodigen. Maar toch.

Verder vind ik het vrij grappig om te zien hoe allerlei opiniemakers nu discussiëren of het ‘gezag van de minister-president’ is aangetast. Boo on them, I say! If anything, dan is het wel dat Johan en Yves na zondag alleen maar populairder werden. Niet dat dat nu een open verklaring van mijn kiesintenties is. Natuurlijk is het nog maar de vraag wat dat gezag dan zoal moet inhouden of waar ze in de fout zijn gegaan. Zich verlagen tot het niveau Dedecker – genre in belachelijk matrozenpakje de studio ingesleept te worden – kan alvast niet de bedoeling zijn, en dat hebben ze volgens mij goed weten te vermijden zondag.

Ach, ’t is natuurlijk nog maar eens zo een muggenzifterij over grenzen al.