Netsensei

Much Ado About Nothing

Heroes

Hm. ’t Is niet wat ik ervan verwacht had. Anders. Dat wel. Ik weet niet goed wat ik er van moet denken. Mensen met superkrachten, dat hebben we al eens gehad. Maar nu gaat het om gewone mensen met hun eigen problemen. Een mooi uitgangspunt. Alleen qua uitwerking vond ik het vreselijk filosofisch bij wijlen. En écht veel tempo zat er nu ook niet in. Integendeel. Ik had het gevoel dat het vreselijk traag vooruit ging. Bij momenten vond ik het zelfs nauwelijks te volgen.

’t Was natuurlijk de pilot en die werpt altijd meer vragen op dan dat die er beantwoordt. Alleen worden er hier wel serieus wat verhaallijnen geopend en is er een grote spanningsboog gecreeërd. Ik hoop dat de schrijvers de verwachtingen kunnen inlossen. Ergens hoop ik dat de episodes toch ook wel een beetje afgesloten gehelen zijn. Cliffhangers zijn best wel leuk. Maar ik heb geen zin om net als bij Lost weer aan het lijntje te worden gehouden.

Ik kan dus alleen maar zeggen: come and see next week.