Netsensei

Much Ado About Nothing

Adaptation

Zo. Ik heb een aantal aanpassingen aan de lay-out gebezigd. Op populaire aanvraag heb ik een aantal dingen uit de footer gehaald en in de sidebar gekeild. Blijkbaar vinden mensen het interessant om in één opslag te zien of er reeds gereageurd is op een aantal postjes of niet.

De foto’s heb ik dan weer onderaan gestopt wegens minder relevant. En ook omdat ik niet zo héél erg vaak foto’s in mijn Flickr stop.

Verder heb ik ook het zoekformulier op de voorpagina geplaatst. Maar dat blijkt niet zo goed te werken – zowel in FF als IE – en ik heb geen idee wat ik fout doe. De code lijkt me nochtans in orde. Dus als iemand een idee heeft… Probleem opgelost!

Tenslotte worden postjes ook per datum getoond. Dat leek me een stuk properder en duidelijker dan elk postjes apart van een datum te voorzien. Ik zou verder nog een aantal dingen willen doen met de ‘metadata’ sectie: tags tonen en zo. Maar da’s voor later…

Opmerkingen en suggesties blijven welkom!