Netsensei

Much Ado About Nothing

Vrienden van…

Wie een beetje oplette ziet tegenwoordig onderstaand logo zo’n beetje overal opduiken:

vriendvangentblogt

Inderdaad, Gent Blogt zoekt vrienden. Niet zomaar vrienden, maar mensen die de kas van de redactie willen spijzigen. Omdat ze niet van reclame willen doen en al eens graag trakteren, is het spaarvarken volledig geslacht. En dus rekenen ze op het altruïsme van de bloggende medemens.

Gelijk heb ik dan maar een kleine bijdrage in hun spaarvarken gestort. ’t Is immers een succesverhaal en ik kan het moeilijk over mijn hart laten komen om dat aan financiële noden ten onder te zien gaan. Goed om te weten als we zelf met Bruggelink van start zullen gaan!

En we roepen onmiddellijk ook anderen op om een bijdrage te storten. Doe het omdat het bijna kerstmis is en, gelijk het kindeke Jezus, ze ook wel een weluitgerust, comfortabel stalleken verdienen.