Netsensei

Much Ado About Nothing

Blogcom: het verslag

Vrijdagavond was er Blogcom: Codename Calimero. Het vervolg op het sucesvolle Blogcom georganiseerd een half jaar geleden. Deze editie was zo mogelijk nog beter. Volk van heinde ende verre. Zowel A-list bloggers als minder bekende koppen. De bangelijke vloeide rijkelijk en iedereen had het naar zijn zin.

Zelf zat ik aan tafel met de Brugse crew van ons hobbyproject, kameraad Webster en Peter Dedecker. Organisator Jeroen had gratis t-shirts met het Blogcom logo weten te versieren. Het Windows Live logo werkte echter als een rode lap op een stier bij Peter.

Later op de avond heb ook nog even gesocialized met de Antwerpenaren – noblesse oblige – waaronder Clopin, Michael en Nicodemus. Webster presteerde overuren door duchtig business cards voor zijn werk uit te delen.

Natuurlijk zijn er ook enkele trends gespot:

  • Iedereen heeft nu wel zijn eigen t-shirt. De marketingstrategen van Asfaltkonijn zijn dus allang geen blikvanger meer.
  • GSM’s zijn leuk speelgoed. Onvermijdelijk was er showdown van de laatste modellen.
  • Hetzelfde gold ook voor de iPod’s met videomogelijkheden.
  • Persoonlijke kaartjes gebaseerd op je Flickr foto’s zijn dan weer zeer hot.
  • Mainstream media journalisten waren er ook op Blogcom. Bloggen krijgt dus wel flink wat aandacht.

Mensen waar ik weer eens véél te weinig tegen heb kunnen zeggen: Pietel en LVB.

Afijn, foto’s vind je op mijn Flickrding. Jammer dat de batterijen van mijn A60 het al snel voor bekeken hielden. Ik had natuurlijk geen reserve bij. Dom, dom, dom.

Updeet: via de mannen van Asfaltkonijn: Pietel geïnterviewd op StuBru rond Bloggen en al wat errond hangt. Veel luisterplezier!

blogcom

PS: er moeten er nog een aantal bij komen…