PVR (7)

Even een update: koopjes!

Eerste aanschaf vandaag: een 420 Watt voeding voor mijn PVR project. Ik was eerst in Antwerpen binnengelopen bij de dichtstbijzijnde computerboer, maar die versjacherde het onderdeel voor een 90 euro. Mijn eigen vertrouwde computerguru verkocht mij hetzelfde stuk voor 16 euro. Go figure! Nu natuurlijk hopen dat het de voeding was, en niet het moederbord dat aan een aftakelingsslag is begonnen.

Vervolgens heb ik een Nvidia Geforce FX5200 gekocht voor een 46 euro ter vervanging van de ATI Radeon 7000. Eveneens iets oudere hardware, maar wel deze wordt wel ondersteund door nvidia. Hoezee!

One reply

  • Amai, ferme afzetterij precies.

    Ik zou ook wel een nieuwe voeding kunnen gebruiken voor een testpc waarvan ik vermoed dat enkel de voeding om zeep is. 90 euro ga ik daar ook niet aanhangen, maar 16 moet zeker doenbaar zijn. Zou ik in de buurt van Gent iets gelijkaardigs kunnen vinden, denk je?

Commentaar is gesloten