Netsensei

Much Ado About Nothing

Defaced

Aan de kraker die vandaag mijn website defaced heeft:

Beste,

Graag zou ik je door je computerscherm willen trekken, je muis steken daar waar de zon niet schijnt en de toetsen van je toetsenbord één voor één in je stomme gezicht kloppen. Wat wilde je bewijzen door mijn website aan te vallen? Dat je een arme, zielige, gefrustreerde kleuter bent die hardwerkende mensen van hun tijd houdt? Dat je genitaliën nog kleiner zijn dan je vlooienintellect en dat je dat per se moet compenseren?

Misschien moet je je met betere dingen bezighouden in plaats van het defacen van weblogs. Er zijn zoveel nuttigere dingen waaraan een mens kan bijdragen. Maar ik veronderstel dat dat aan jou wel niet besteed zal zijn.

Geloof me. Ik ben geen stom webmastertje dat niet weet waar hij mee bezig is. You messed with the wrong person here. En dat zal je geweten hebben!

Zonder groeten en met de meeste minachting,

M.