Defaced

Aan de kraker die vandaag mijn website defaced heeft:

Beste,

Graag zou ik je door je computerscherm willen trekken, je muis steken daar waar de zon niet schijnt en de toetsen van je toetsenbord één voor één in je stomme gezicht kloppen. Wat wilde je bewijzen door mijn website aan te vallen? Dat je een arme, zielige, gefrustreerde kleuter bent die hardwerkende mensen van hun tijd houdt? Dat je genitaliën nog kleiner zijn dan je vlooienintellect en dat je dat per se moet compenseren?

Misschien moet je je met betere dingen bezighouden in plaats van het defacen van weblogs. Er zijn zoveel nuttigere dingen waaraan een mens kan bijdragen. Maar ik veronderstel dat dat aan jou wel niet besteed zal zijn.

Geloof me. Ik ben geen stom webmastertje dat niet weet waar hij mee bezig is. You messed with the wrong person here. En dat zal je geweten hebben!

Zonder groeten en met de meeste minachting,

M.

6 replies

 • zal het niet meer doen…

  graptje hé 😉

 • Da’s gesproken jong! Een taal naar m’n hart, olé!

 • OMG, hoe kinderachtig kan je reageren? 😮 oke, je hebt een pak werk voor de boeg en de hacker bewijst er gene zier mee! En dan? Moet je hem niet uitdagen en kinderachtig doen van “Ik ben geen stom webmastertje dat niet weet waar hij mee bezig is. You messed with the wrong person here.”. Hij weet namelijk maar al te goed waar hij mee bezig is en aangezien hij zen meta voor zijn website plaatst: he shouldn’t be afraid of you! Hij hoopt op iemand met niveau voor de verandering. Maar iets aan je reactie zegt me: noob! Wat zou je hem/haar (hoop een haar) kunnen doen? Eens zen website bezoeken? Oke, ik geloof graag dat je een degelijke webmaster bent, maar om te zeggen “you messed with the wrong one”??? Get a life! Waarschijnlijk weet je nog niet eens hoe je de controle over je eigen pc krijgt zonder firewall in een netwerk. Daag hem niet uit als je niet in staat bent effectief een degelijke zet terug te doen of een degelijke security op te stellen.

  Neem dit niet persoonlijk aub, dit is niet de bedoeling! Maar reageer niet zo childish 😉

 • Matthias

  16 september 2006 at 2:33 pm

  Wel. Aan allen: ik heb dit gepost geen twee seconden nadat ik het ontdekt had. Geen slimme zet en ik had beter moeten weten.

  Toch blijf ik bij mijn standpunt: hou je je met zo’n dingen bezig, dan ben je in mijn ogen krapuul van het laagste alooi. Punt, andere lijn.

 • Naar welke site werden de bezoekers eigenlijk doorverwezen?

Commentaar is gesloten