Netsensei

Much Ado About Nothing

Brugge Blogt!

We zijn vertrokken met Brugge Blogt. Wie zijn wij? Wel, dat zijn ik, Outro, Schuppe en Dramoghe. De afgelopen dagen is er druk gemailed en gebrainstormd. Onze mailboxen vulden zich ook massaal met oproepen van mensen die een bijdrage willen brengen. Daar zijn wij zeer erkentelijk voor. Tijd om even een kort te berichten hoe we dit aanpakken.

Hoewel we net zoals Gent Blogt een diverse redactie met vergaderingen en al volledig zien zitten, vonden we het verstandiger om de organisatie op dit moment voorlopig en petit comité voort te zetten. Dat lijkt ons handiger om snel beslissingen te kunnen maken en dingen te realiseren. Zo kunnen we op relatief korte termijn met iets naar buiten komen.

Uiteraard is het niet de bedoeling om jullie volledig buiten te sluiten. Jullie input is op dit moment zeer welkom. Daarom hebben we gemakshalve een Brugge Blogt forum opgericht. Dit is de spreekbuis voor iedereen die een bijdrage zou willen leveren of suggesties heeft. Het forum is niet alleen bedoeld voor vrijwilligers en mensen die willen samenwerken: iederéén met een goed idee of een visie mag daar zijn ei kwijt!

Voor de ongeduldige vrijwilliger: we plannen uit te breiden rond het moment dat we live gaan en alles zo’n beetje in de startblokken staat. Wanneer dat is? Daar is het nog net iets te vroeg voor. We laten jullie zeker iets weten!